headway consulting

Rólunk

miért velünk?

Különböző területen szerzett, felsővezetői tapasztalattal rendelkező kollégáink segítik Önt a közös munka során. Erős pénzügyi háttérrel és üzleti fókusszal rendelkezünk. Számos alkalommal segítettük a vállalatokat akár vállalatirányítási, vagy számviteli-kontrolling rendszerek bevezetésében, biztosítva a vállalati pénzügyi stabilitását és növekedését. Legyen szó egy akvizíciót megelőző cégátvilágításról, vagy a tranzakciót követő folyamatok támogatásáról, mi a szakértelmünkkel Ön mellett állunk.

 

headway consulting

Társadalmi felelősségvállalás

versenyelőny

Szeretné vállalkozását piaci előnyhöz juttatni a versenytársakhoz képest? Az innováció, újítások bevezetése és trendekre való gyors reagálás segít a versenyképesség fenntartásában. Mindezek mellett lehetővé teszi, hogy a vállalkozás rugalmasabban reagáljon a változó piaci körülményekre és üzleti kihívásokra.

fenntarthatóság

Az adaptáció és a változásokhoz való alkalmazkodás révén a vállalkozás képes megőrizni versenyképességét a piacon. Tehát nemcsak a rövid távú megtérülése van az üzletfejlesztés során befektetett munkának, energiának, hanem hozzájárul a vállalkozás hosszú távú sikeréhez és fenntarthatóságához is.

Az alapító

Hajós Andrea

15 éves felsővezetői tapasztalatomat több szakmai területen szereztem. Erős pénzügyi háttérrel és üzleti látásmódommal számos vállalatnál irányítottam vállalatirányítási és számviteli-kontrolling rendszerek bevezetését, biztosítva a vállalati pénzügyi stabilitást és növekedést. Stratégiai szinten vettem részt cégátvilágításokban és azt követően vállalati döntéshozatalban, szervezeti struktúra átalakításában, valamint cégcsoportok hatékony működtetésében (SSC alapú működés kialakítása). Az üzleti és team coaching végzettségem és tapasztalatom hasznosnak bizonyult vezetői munkámban is. Fontosnak tartom a társadalmi felelősségvállalást, ezért több éve mentorálok fiatal vezetőket a Menedzserszövetségben és a HBLF tagjaként.

 

Tagságok:
  • Joint Venture Szövetség – Elnökségi tag
  • Menedzserszövetség – Elnökségi tag
  • HBLF – Mentor